maanantai 19. heinäkuuta 2010

FTF-jahdissa tai sitten ei

Yksi ulottuvuus geokätköilyssä on yrittää ensimmäisenä löytää vasta julkaistut kätköt. FTF-merkintä kätkön lokkauksessa kertoo onnistuneista purkkien korkkauksista. Tähänkin jahtiin on tietysti luotu apuvälineet. Itselleni tulee sähköpostiin ilmoitus uusista kätköistä. Hätäisimmät tilaavat maksulliset ilmoitukset suoraan kännykkään.

Viimeksi harkitsin FTF-jahtiin lähtöä pari viikkoa sitten. Illalla klo 22.30 huomasin sähköpostiini tupsahtaneen peräti kaksi ilmoitusta uusista kätköistä. Matkaa niille ei ollut kuin runsas viitisen kilometriä, mutta päätin jättää Radansuun ja Koppirannan laavujen katsastamisen seuraavaan aamuun.

Ennen töihin lähtöä heti seitsemän jälkeen kiersin molemmat laavut ja katso. Koppirannassa olin kolmas kätkön löytänyt ja Radansuun laavulla vasta neljäs. Yön pimeinä tunteina oli väkeä käynyt Trullin uusilla kätköillä yllättävän kaukaakin.

Taas tuli osoitettua todeksi geokätköilystä kertovissa lehtijutuissakin todettu asia, että uusille kätköille sännätään vaikka kesken yöunien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti